Kamping odmorište „Perića avlija“ u selu Orašac pored Šapca postoji već tri godine. Raspolaže sa 11 parking mesta. Svako parking mesto ima priključak na struju, kamp poseduje tuševe i toalete kao i internet. Ovo kamping odmorište pruža pravi osećaj seoskog odmora i doživlja reke Save sto privlači kampere iz Slovenije.
-Rado dolazimo ovde. Pored nekoliko destinacija u Srbiji već nekoliko godina posećujemo Orašac, kaže kamper Franc Hrabar.
Camping club Slovenija je najveći u ovoj zemlji, a okuplja oko 1500 članova sa 750 kampera. Uglavnom su u udruzenju penzioneri, koje slobodno vreme koriste za putovanja.
– Odavde nastavljamo put Crne Gore i Hrvatske, a aneki će za Grčku – ističe Simon Naputnik, dok Marija Mešl hvali ljubazne domaćine i lokalne proizvođače koji su se potrudili da gostima iz Slovenije ponude kvalitetne proizvode.
Putovanja kamperom zahteva avanturistički duh i užitak. Ovakav stil putovanja pruža veliku slobodu u planiranju, bez zamaranja sa rezervacijom smeštaja. Cene kampera nisu male, kreću se i do 50.000 evra.

Оставите одговор