Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovane i izgradnju SET je osnovano 2003. godine. Povodom 15 godina postojanja, SET će stipendirati najbolje đake koji se školuju za zanimanja koja su u delatnosti preduzeća, a najmlađim Šapčanima su danas obezbedili besplatnu posetu pozorištu, gde je izvedena predstava Mačak u čizmama.
– Predstva za predškolce je poklon preduzeća SET, povodom 15 godina postojanja, kao simboličan način da se pokaže opredeljenost za afirmaciju pravih vrednosti u svim oblastima stvaralaštva i života, rekao je Nenad Marković, šer projektnog biroa
Kako kultura i obrazovanje predstavljaju temelj uspešnog društva, obeležavanje godine jubileja SET-a će biti posvećeno deci i mladima.
Oko 300 mališana Predškolske ustanove Naše dete je zahvalno na poklonu koji su dobili ovom prilikom.

-Predstavu su gledala deca iz vrtića: Mladost, Snežana, Poletarac, Pčelica i Bubamara, istakla je Gordana Puzić, vaspitač.
Osim profesionalnih poduhvata kojima SET ispunjava najviše standarde struke, predstavljajući svoju zajednicu na pravi i dostojanstven način, ovo preduzeće i tokom prethodne decenije i po je bilo deo brojnih društveno odgovornih i humanitarnih aktivnosti.

Оставите одговор