Završetku radova na rekonstrukciji Srednje škole“Vuk Karadžić“ u Ljuboviji, pored predsednika opštine Milana Jovanovića, prisustvovali su načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac, načelnik Policijske uprave Šabac Zoran Jevđenić, dr Zorica Jocić načelnik Školske uprave Valjevo, Darko Glišić i predstavnici lokalnih samouprava iz okoline.

Sredinom jula počeli su radovi na postavljanju izolacije i zameni prozora i vrata na školskom objektu u cilju postizanja pune energetske efikasnosti. Ovim se dobilo ne samo na izgledu, već se postiže i značajna ušteda energenata u zimskoj sezoni. Radove u iznosu od 100 miliona dinara finansirala je Vlada Republike Srbije. Škola je pored postojećih učionica i kabineta neophodnih za izvođenje nastave, dobila novu malu sportsku salu i igralište na otvorenom. Đacima je omogućeno kvalitetno održavanje nastave i sticanje znanja učenicima gimnazije, ekonomske škole, ugostiteljima i trgovcima.

Vlada Srbije će i ubuduće, odgovornom politikom i ulaganjem u obrazovanje mladih, izdvajati značajna finansijska sredstva u poboljšavanje uslova za obrazovanje budućih generacija.