Šapčani su sa nestpljenjem čekali u redu da se otvori objekat Lidla koji se već dve godine pompezno najavljuje. Ova nemačka kompanija je donoela i svoju organizaciju rada, a građani će imati mogućnost da biraju jeftinije i kvalitetnije proizvode.
– zaposlili smo 40 ljudi u šapcu koji su prošli obuku u inostranstvu i potpuno su spremni da izađu u susret potrošačima, ističe Marko Gavrilović, predstavnik Lidl-a.
Lidl potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i Lidl brendove koje naši potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji, a mesto su našli i domaći artikli.
– Objekat u Šapcu je izgrađen pre dve godine, a lokalna samuoprava Šapca koja prednjači u izdavanju dozvola je u rekordnom roku odgovorila na zahteve investitora. Spremni smo da pomognemo sve strane kompanije koje žele da rade po fer uslovima, kakve mi u šapcu nudimo, podseća gradonačelnik Nebojša Zelenović.
Pored Šapca, Lidl je otvorio objekte u Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Lidl u ovom trenutku postoji u 27 zemalja Evrope i SAD, a njegova mreža broji više od 10. 500 savremenih prodavnica i zapošljava oko 260.000 ljudi.

18 thoughts on “Otvoren Lidl u Šapcu”

Оставите одговор