U Prnjavoru je danas asfaltiran put ka groblju u dižini od 310 metara. Milion i po dinara je opredeljeno iz gradske kase, a pored infrastukturnih radova u ovoj mesnoj zajednici, iz Gradske uprave najavljuju uređenje grobalja i u drugim selima.
– U svakodnevnom smo kontaktu sa meštanima i njihove potrebe i želje iznosima nadležnima u Gradskoj upravi. Dobro sarađujemo i nadam se da ćemo tako nastaviti u budućnosti – kaze odbornik Ivan Tufegdžić.
– Čim su se stvorili uslovi za izvođenje prvih radova, Grad je značajna sredstva izdvojio za asfaliranje puta koji vodi ka groblju. Na ovaj način moramo da poštujemo naše pretke – istakao je Milutin Jekić, odbornik u Skuštini grada Šapca.
Pored Prnjavora i u drugim selima će se raditi na infrastrukturi.
– Izdvojili smo deset miliona evra za novi investicioni ciklus, pravimo planove, projektujemo, spremamo dokumetnaciju – podseća Milan Vasić, direktor JP Infrastuktura.
Jedna od najvećih mesnih zajednica na području grada Šapca će se graditi naredne godine sredstvima od povraćaja poreza na imovinu.
– Pozivam građane da se upišu u spiskove neposrednog izjašnjavanja, kao i da predlažu projkete. Anketiranje će biti sprovedeno krajem 2018-te izjavio je Živorad Vasić, predsednik Saveta MZ Prnjavor
Grad Šabac je i prethodnih godina ulagao u Prnjavor. Urađena je kapela na seoskom groblju, izvorište vode, adaptirana je škola i postavljena led rasveta.

Оставите одговор