Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović majkama sa troje i više dece sa teritorije opštine Čajetina uručio ponosne kartice sa kojima će moći da ostvare popuste u pojedinim objektima u Čajetini i na Zlatiboru, ali i u nekoliko gradova širom Srbije.
– Hteo bih da vam se zahvalim što vodite brigu o svojim porodicama, o svojoj opštini, svojoj državi, jer jedino su deca naša budućnost. Sve ostalo je manje važno i bitno jer ako se ne čuje dečji plač mislim da nema ni Srbije, nema porodice, nema budućnosti – izjavio je Stamatović i dodao:
– U ovim teškim vremenima treba vam odati priznanje što ste se odlučili da rodite dvoje, troje ili više dece. Sutra će vaša deca voditi ovu opštinu, ovu državu. Opština Čajetina, zajedno sa Udruženjem „Pokret za decu tri plus“, ima ideju i viziju, i uvek gledamo kako možemo da pomognemo da što lakše prođete kroz period podizanja dece, njihovo školovanje i sutra njihov dolazak do posla.
Sve majke koje ispunjavaju uslov, a koje nisu bile na spisku mogu popuniti izjavu na pisarnici opštine Čajetina, a kartice će im biti izrađene u najkraćem roku.

* Projekat sufinansira opština Čajetina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Оставите одговор