Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović će u petak 20. aprila uručiti kartice roditeljima sa teritorije opštine Čajetina koji imaju troje i više dece od kojih je bar jedno mlađe od 18 godina. Podela kartica je predviđena u biblioteci „Ljubiša R. Đenić“. Uz kartice se dostavlja spisak objekata u kojima će moći da ostvare popuste pri kupovini određenih proizvoda i usluga na teritoriji opštine Čajetina.
– Kao i kod drugih akcija koje podržavaju porodicu, odlučili smo da podržimo i ovu koju je iniciralo Udruženje „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka. Samo tako možemo pomoći da se mladi u većem broju odluče da ostanu u svojim rodnim mestima i da u njima zasnivaju svoje porodice, koje će, nadamo se, biti sve brojnije i brojnije. I u narednom preriodu ćemo činiti sve da se u našem kraju zaustavi bela kuga i čak preokrene u suprotnom pravcu – zaključio je predsednik opštine Milan Stamatović.

 

* Projekat sufinansira opština Čajetina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 

Оставите одговор