U sportskoj hali Zorka 09.i 10. marta biće održan Sajam poljoprivrede. Poljoprivrednim proizvođačima ponudu za ovu sezonu predstaviće više od 120 izlagača iz svih krajeva Srbije u oblasti semenskog materijala, sredstava za zaštitu bilja, gotovih i dopunskih krmnih smeša za stočnu hranu, zalivnih sistema, sitne i krupne poljoprivredne mehanizacije i opreme.
– Mi kao orrganizatori Sajma i na ovaj način pokušavamo da omogućimo kontakt stručnjaka i poljoprivrednika u cilju postizanja viših i stabilnih prinosa, a očekuje se dolazak poljoprivrednika iz Mačve, Pocerine, Posavotamnave, Podgorine, Azbukovice, Rađevine, Jadra i Srema – ističe Dragiša Granić, direktor marketinga RTV As. Prisutni ćebiti izlagači iz cele Srbije od Subotice do Vlasinskoj jezera, a za štandove su se akreditovali i međunarodni partneri. Sajamski prostor oba dana ćebiti otvoren od 9 do 19 časova.
Granić iz RTV As na kraju dodaje: – Nemojte propustiti priliku da učestvuje u nagradnim igrama koje organizuju Agrimaks, Sano stočna hrana, Hemikal Agro Sava, Veterinarski zavod Subotica, BC hibridi, koji će ispred hale izloziti traktor koji je deo nagradne igre koja se realizuje na nacionalnom nivou.

Foto: Printscreen/NS seme

Оставите одговор