Fondacija Balans u sklopu posvećenosti podršci zajednicama u potrebi, posetilila je tri porodice u selu Belotić povodom predstojećih Vaskršnjih praznika.
– Ovom prilikom uručili smo im pakete pomoći koji su sadržali osnovne namirnice, hranu, slatkiše za decu, kućnu hemiju i simbolično jaja kako bi svaka porodica mogla proslaviti praznik u duhu tradicije i običaja. Želimo da se zahvalimo ljudima koji su podržali ovu akciju, čije su donacije omogućile da ova inicijativa bude uspešna i da dopre do porodica koje se nalaze u teškim socijalno-ekonomskim uslovima. Podrška nije samo pružila materijalnu pomoć, već je donela i osmeh na lica ljudi koji su se osetili podržano i paženo u vreme praznika – poručuju iz Balansa.
Fondacija poziva sve ljude koji su u mogućnosti da se pridruže misiji kontinuirane pomoći zajednicama u potrebi. Vaše donacije omogućavaju nam da nastavimo pružati podršku onima koji se suočavaju sa izazovima svakodnevnog života. Nastavimo zajedno da gradimo olju budućnost, jedan korak po korak, jedna podrška po podrška.
Računi fondacije: Erste bank / Dinarski račun: 340-0001000081625-72  /Devizni račun: 340-0001000081628-63