Uz poštovanje epidemioloških mera teniski klub Mladost iz Prnjavora organizovao je juniorski turnir u tenisu Prnjavor Open 2020, jedini turnir u Srbiji koji se igra na prirodnoj travnatoj podlozi. Turnir se igrao u dve kategorije singl i dubl.

Pobednici dubla su Uroš Petrović i Srđan Milovanović, koji su svaladali prošlogodišnje šampione Lazara Cvejića i Nemanju Cvejića. Šampion u singlu je Lazar Cvejić iz Šapca koji je pored povrede prepone na početku finalnog meča uspeo da odigra do kraja i osvoji trofej. Drugo mesto pripalo je Saši Srdanovići, a treće Urošu Petroviću. Pored teniskog programa, deca i gledaoci su mogli da uživaju u Kids Day koji je bio namenjen najmlađima

– Svake godine prevazilazimo očekivanja i pomeramo granice. Jednostavno, igrači imaju neverovatan tretman i uslove, publika uživa u dobrom tenisu, deca u pažljivo osmišnjenom programu. Uprkos svim iskusenjima uspeli smo da organizujemo turnir i to je velika pobeda za nas i Srpski tenis jer nosimo epitet najlepšeg juniorskog turnira u Srbiji što je velika čast i trudimo se uvek da napredujemo u svim segmentima. Veliki zahvalnost dugujemo akademiji Đoković, kaže predsednik kluba Dejan Vasić.