Teniski klub „Mladost“ proslavio je prvi rođendan, na centralnom terenu „Novak Đoković“ u Prnjavoru. Za samo godinu dana postojanja, klub je postao po broju članova najveća škola tenisa u Srbiji. Predsednik Dejan Vasić, imenovao Martinu Pavlović za novog direktora turnira koji klub organizuje na, kako se pokazalo zavidnom nivou.
– Nadam se da smo izabrali pravu osobu, što će pokazati vreme, a verujem da će naša očekivanja biti opravdana.
Direktor turnira je Martina Pavlović, koja je je istakla je da joj je čast i zadovoljstvo što je postala prva dama jednog teniskog turnira u Srbiji.
– „Mladost“ broji trenutno 86 članova i svakim danom su sve bolji uslovi za decu i njihov razvoj. Klub ima veoma kvalitetan tim ljudi koji obavlja svoje funkcije na profesionalnom nivou. Sa novim direktorom u planu je organizacija mnogobrojnih školica za najmlađe takmičare, ali i sve druge kategorije – kaže Vasić i dodaje:
Krajem juna meseca odrzaće se humanitarni turnir u tenisu za Sofiju Markuljević. Svi članovi će prikupljati i donirati sredstva za ovu devojčicu. Na kraju letnje sezone mališane će ugostiti prvi reket sveta Novak Đoković, što potvrđuje odličnu saradnju Teniskog kluba „Mladost“ sa „Akademijom Đoković“. Bez ikakve sumnje klub u Prnjavoru je rame uz rame sa najvećim gradovima u Srbiji – otkrio je Dejan Vasić, predsednik TK „Mladost“.