Povodom Dana opštine Čajetina i 90 godina od kada je Čajetina proglašena varošicom, dodeljena su priznanja pojedincima i kolektivima koji su, u prethodnih godinu dana, ostvarili zapažene rezultate u svojim oblastima. Predsednik opštine Milan Stamatović naglasio je da se lokalna samouprava opredelila da radi u opštem interesu, da razvija svoju lokalnu zajednicu, u skladu sa zakonom i jedinim postojećim Ustavom Republike Srbije, da radi u interesu građana koji žive na teritoriji opštine Čajetina, brojnih turista koji ovde dolaze, kao i brojnih investitora koji ulažu svoj kapital na Zlatiboru.
– Mi dajemo povlastice domaćim investitorima, ne dajemo strancima, ne uzimamo od vas vaše prihode pa da dajemo stranim kompanijama, ne poklanjamo zemljište stranim kompanijama. Nama investitori plaćaju svoje obaveze, plaćaju zemljište i znaju to da cene kao što i mi njih cenimo zbog toga jer je to jedan zajednički doprinos. Naša najveća investicija je „Gold gondola“ koju planiramo da završimo u najkraće mogućem roku, naglasio je predsednik Stamatović.

Foto: Printscreen/zlatiborpress

* Projekat sufinansira opština Čajetina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

17 thoughts on “Stamatović dodelio priznanja”

Оставите одговор