Grupa građana predvođena Prodanom Panićem prosle godine u Nakučanima je predložila sedam predloga, koje su meštani podržali na neposrednom izjašnjavanju. Radovi na realizaciji predlozenih projekta su su vec počeli na zemljanog putu Nakučani – Pejinović i šljučenju puta Lazin dućan – Brod i osalim malskim putevima.
– Proširenje mreže ulične rasvete, Pomoć izgradnji parohijskog doma, završetak uknjižbe dela groblja – Šešića mala, sređivanje svlačionice na terenu FK Rankovac, završetak kapele na groblju – Strojica mala su prelozi koji se finansiraju od povraćaja novca poreza na imovinu – ističe Prodan Panić, meštanin Nakučana
Sezona radova je u punom jeku, pa je poljoprivrednim proizvodjačima sada znatno olakšan odlazak do njiva. Kako ističe meštanin Boban Stamenić zahvaljući grupi građana koju predvodi Prodan Panić, stvaraju se povoljniji uslovi za seljake u ovom pocerskom selu.
Vise od 800000 dinara meštani Nakučana će imati ove godine na raspolaganju za poslove koji su najneophdniji da se odrade u ovom selu, o čemu ce sami odlučivati u drugom delu godine.

* Projekat sufinansira grad Šabac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Оставите одговор