U Mesnoj zajednici Bukor planirana je rekonstrukcija magacina i mesne kancelarije u centru: menjanje krova i ploča, poda, krečenje i stolarija. Projekat je predložila Grupa građana, a opredeljeno je 1.290.000 dinara.
Meštani Donje Rumske podržali su sledeće predloge: uređenje prilaza groblju u Mitrovića mali, angažovanje građevinske mašine i šljunčenje puta u vrednosti 100.000 din, izgradnja puta kroz Đerića malu, šljunčenje, prokopavanje kanala, postavljanje propusta za šta je opredeljeno 600.000 dinara, a sa 28.000 din.
šljunčenje ulaza u groblje „Krušik“
Njihove komije iz Gornje Rumske u planu imaju šljunčenje atarskih puteva: put za Kram, put za Cer, put za Bogdanovača njive, put za Lisinu, pa su za te namene izdvojili 328.000 dinara.
U šljunčenje malskih puteva: Kostadinovići, Bogdanovići, Divič mala, Grujići, Jevtići, Popovići, romsko naselje, vikend naselje, Krstić će biti uloženo 400.000 din. Nasipanje i popravka putnih pravaca: Živkovići, Uroševići, Josići, Stanojevići, Markovići, Petrovići, Živanovići, Cigani, Crven breg će biti prioriteti Mesne zajednice Dvorište, a za ovu namenu imaju na raspolaganju 487.000 dinara.

Оставите одговор